Reset password

Personvern

Personvernerklæringen handler om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder.

Vi samler ikke inn dine personopplysninger hvis du ikke har gitt tillatelse til det.

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å sende en forespørsel eller motta nyhetsbrev.

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Forespørsel

Hvis du sender inn en forespørsel blir dine kontaktopplysninger lagret, slik at vi kan svare på forespørselen. Informasjonen du oppgir i en forespørsel brukes ikke til andre formål hvis du ikke samtidig oppgir at du ønsker å abonnere på vårt nyhetsbrev.

E-postabonnementer

Dersom du ønsker å abonnere på vårt nyhetsbrev, må du oppgi navn og e-postadresse. Vi deler ikke opplysningene med andre, og de slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. Opplysningene slettes også om vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv.

Nyhetsbrev

Vi bruker Mailchimp til å sende ut nyhetsbrev. Informasjonen om abonnementer lagres på Mailchimps servere i USA. Personvernerklæringen deres finner du her .

Informasjonskapsler

Våre nettsider bruker tre informasjonskapsler (cookies):

  • PHPSESSID holder orden på om en bruker er innlogget eller ikke.
  • De to andre (_ga...) brukes til statistikkformål av Google Analytics