Reset password

Blikkenslagerverksted

Nortekk har sitt eget blikkenslagerverksted. Her kan vi spesiallage alt av blikk og beslag til tak og fasade.

Vårt verksted er et tynnplate-verksted der vi jobber i de fleste materialer som stål, rustfritt, aluminium og lakkerte plater. Verkstedet server både proff og privatkunder. Mange av proffkundene i området kjenner oss godt fra før og vet hva vi kan levere, men det er også mange som ikke har «oppdaget» oss ennå. I hvert fall ikke med tanke på fleksibiliteten i vår beslagsproduksjon.

Hos oss kan du få alle typer beslag som du trenger til ditt byggeprosjekt, enten det er i vårt standardsortiment eller om det må spesiallages. Du kan sende oss en tegning eller besøke vår butikk i Industriveien 9c på Skedsmokorset. Her vil våre dyktige selgere ta seg av din bestilling.  

Alt av beslag lages i tynnplater innenfor:

  • Stål lakkert
  • Aluminum
  • Zink
  • Kobber
  • Galvanisert stål

Leveringstid 1-2 dager

Vi har et bredt spekter av planplater på lager i de fleste farger i lærpreget eller slett overflate. Plater til båndtekking kan produseres i ønskede lengder.  I tillegg lager vi alle typer beslag som f.eks til vinduer, dører, markiser eller varmepumper etter mål.  

Lagerførte beslag: Det lagerføres standard gradrenner, takfotbeslag til lekter og papptak, vindski/isbordbeslag, veggbeslag og mønebeslag i fargene sort og hvit. 

Ekspress: Står du fast i ett oppdrag og mangler kun noen få beslag for å fullføre jobben. Ta kontakt med vår butikk for ekspresslevering på verksted. *Gjelder kun produksjon av småbeslag. 

Kom innom for en beslagsprat, eller send en forespørsel med din bestilling så hjelper vi deg med ditt behov.